Кадър БНТЕдин от популярните членове на партията на Слави Трифонов обясни

...
Кадър БНТЕдин от популярните членове на партията на Слави Трифонов обясни
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Не искаме да изчегъртаме гласоподавателите на ГЕРБ, а направеното от ГЕРБ

Кадър Българска национална телевизия

Един от известните членове на партията на Слави Трифонов изясни каква е тяхната цела на идните предварителни парламентарни избори на 11 юли. 

Репортерът и народен представител от 45-то Народно заседание Станислав Балабанов е лидер на листата на " ИТН " в 14-ти МИР в Перник.  " Властта за нас не е самоцел, желаеме да решаваме проблемите на жителите ", разяснява той.

" Трябваше огромният сътрудник Съединени американски щати да уточни схемите по закона „ Магнитски “, с цел да се задействат институциите ли? Съединени американски щати са задоволително мощен партньор и би трябвало да продължат да бъдат ", каза Балабанов. 

" Много е значимо да върнем държавността, доверието в институциите и закона ", съобщи кандидат-депутатът. 

" Суверенът гледа и отсъжда, от тях зависи по какъв начин ще се подреди картата на изборите. Различното в този момент, в 46-и парламент, е че ще се опитаме да дадем платформа на млади и способени хора ", добави членът на " ИТН ". 

" Никъде не написа, че човек, с цел да е виновен, трябва да е народен представител. Трифонов към момента е нашият поръчител за жителите ", разяснява той пред Българска национална телевизия решението на Слави да не взе участие в парламентарните избори. За коалиция, съгласно представителя на Има Такъв Народ, е доста значимо първо да се видят резултатите.

" Не желаеме да " изчегъртаме " гласоподавателите на ГЕРБ, а направеното от ГЕРБ ", завърши Станислав Балабанов, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР